پروفیل درب و پنجره چیست؟ کاربردها، انواع و ویژگی ها
پروفیل درب و پنجره در صنعت ساختمانسازی به عنوان یکی از اجزای مهم در بخش نوسازی و ساخت بناهای جدید به کار میرود. این پروفیلها از جنس آلومینیوم، UPVC و چوب ساخته میشوند و برای تأمین پنجرهها و دربهای اطراف خانه کاربرد دارند. فایدههای این پروفیلها فقط برای جلوگیری از ورود باد و باران به داخل ساختمان خلاصه نمیشود. پروفیلهایی که از آنها صحبت میکنیم به میزان چشمگیری جلوی اتلاف انرژی را میگیرند، صدای خارجی و داخلی را کاهش دهند و حتی برای کاهش خطر حریق موثر هستند. ناگفته پیداست به لطف چنین ویژگیهایی، انواع پروفیلهای درب و پنجره با قیمتهای مختلف و کیفیتهای متفاوت روانه بازار میشود. به همین دلیل در این مطلب با هم نگاهی به این پروفیل محبوب میندازیم. در ابتدا به تاریخچه این پروفیلها اشاره میکنیم. سپس به روش تولید آنها میپردازیم و فایدهها و معایب آنها را بررسی میکنیم.
تاریخچه پروفیل درب و پنجره
پروفیل درب و پنجره، همانند دیگر پروفیلها تاریخچهای جالب و خواندنی دارد. همانگونه که از نام این پروفیلها پیداست، برای ساخت انواع در و پنجره کاربرد دارند. بهرغم اینکه استفاده از درب و پنجرهها به منظور تأمین نور و هوای تازه از دیرباز در ساختمانها مورد استفاده بود، در روزگارانی دور، خبری از استفاده پروفیلهای فلزی برای ساخت در و پنجره وجود نداشت. در زمانهای گذشته، درها و پنجرهها از جنس چوب ساخته میشدند. برای مشاهده در و پنجرههای چوبی میتوانید نگاهی به عمارتهای ساختهشده در دوران قاجار و اوایل پادشاهی پهلوی بیندازید. انصافاً باید گفت در و پنجرههای چوبیِ بعضی از این عمارتها، زیبایی خاصی دارند. با این حال از جنبه زیباشناختی که بگذریم، در و پنجرههای چوبی معایب بیشماری داشتند.
پنجرههای چوبی به میزان کافی جلوی اتلاف انرژی را نمیگیرند. این شرایط درباره درهای چوبی وخیمتر میشود. از آنجایی که درها، ابعاد بزرگتری نسبت به پنجرهها دارند، انرژی بیشتری را در خانههای قدیمی هدف میدادند. دوام و مقاومت چوب نیز بسیار کمتر از فلز است. به همین دلیل در دهه ۱۹۵۰، استفاده از فلزاتی مانند فولاد و آلومینیوم در صنعت ساختمانسازی، انقلابی در طراحی و ساخت درب و پنجرهها به وجود آورد. پروفیلهای درب و پنجره آلومینیومی با روکش پلیآمیدی، رنگ میشدند. این پروفیلها وزن بسیار کمی داشتند و مقاومت آنها نیز بسیار چشمگیر بود.
در دهه ۱۹۸۰، پروفیلهای درب و پنجره UPVC با ظاهری شیک و مدرن به بازار عرضه شدند که علاوه بر اینکه دارای خصوصیاتی مانند مقاومت در برابر هوا و خوردگی بودند، از نظر قیمت نیز مناسبتر بودند. با گذشت زمان، پروفیلهای UPVC بسیاری از مزایای پروفیلهای آلومینیومی را نیز به دنبال داشتند. امروزه، با پیشرفت فناوری، پروفیلهای درب و پنجره با خصوصیاتی مانند عایق حرارتی و صوتی بسیار بالا، اتصالات قویتر و نازلتر، قابلیت شستشو و ساختار ظاهری شیکتر و مدرنتر وجود دارند.
پروفیل درب و پنجره چیست؟
پروفیل درب و پنجره به عنوان یکی از اجزای مهم در ساخت قسمتهای داخلی و خارجی ساختمانها و منازل به کار میرود. این پروفیلها اغلب از آلومینیوم، UPVC و فولاد ساخته میشوند. بسته به نوع مصالح استفاده شده در ساخت آنها، پروفیل های درب و پنجره از ویژگیهای مختلفی برای مقابله با عوامل جوی و گرمای محیطی و تاثیرات زیست محیطی بهره میبرند. پروفیل درب و پنجره نقش مهمی در ایجاد عملکرد بهینه برای سازوکار درب و پنجره دارد. از جمله ویژگیهای مهم پروفیل درب و پنجره میتوان به عناصر طراحی، مقاومت مکانیکی، چسبندگی، مقاومت در برابر حرارت، روانکاری، مقاومت در برابر لرزش و مقاومت در برابر رطوبت اشاره کرد.
در ساخت پروفیل درب و پنجره از فرآیندهای مختلفی مانند ریختگی، شکل دهی، حرارت دادن و پوششدهی استفاده میشود. با استفاده از این عملیاتها، پروفیل به ضخامت، قابلیت نگهداری رنگ، مقاومت در برابر آب و رطوبت و نیز مقاومت در برابر فشار و لرزش، تقویت میشود. پروفیل درب و پنجره به دو صورت داخلی و خارجی تولید میشود که بسته به نوع کاربری ساختمان، از آنها استفاده میشود. پروفیل های خارجی درب و پنجره با شرایط سخت تری در معرض عوامل جوی هستند و باید برای مقاومت در برابر باد، باران، گرد و غبار، تابش ماوراء بنفش و نیز سایر تاثیرات جوی، تحت عملیات پوششدهی و طراحی مناسب قرار گیرند.
پروفیل درب و پنجره از چه موادی تولید میشود؟
به احتمال زیاد تاکنون درب و پنجرههای مختلفی را دیدهاید که از مواد متفاوتی ساخته شدهاند. هر کدام از این مواد، کاربرد و زیبایی متفاوتی به درب و پنجره میدهند. موادی که در ادامه به آنها اشاره میکنیم، از ترکیبات رایج برای ساخت پروفیل درب و پنجره در ایران شناخته میشود.
پروفیل درب و پنجره با مواد یو.پی.وی.سی (UPVC)
یو.پی.وی.سی یکی از معروفترین ترکیبات برای ساخت پروفیل های درب و پنجره به حساب میآید. پروفیل UPVC یک نوع پروفیل است که از مواد UPVC (پلی وینیل کلراید) ساخته شده است. این نوع پروفیل به دلیل خواص فیزیکی مناسب و مقاومت در برابر شرایط جوی سخت، در تولید درب و پنجره ها بسیار محبوب است. پروفیل UPVC در برابر رطوبت و آب مقاومت زیادی دارد و به راحتی یخ نمیزند. از طرف دیگر این پروفیل دربرابر گرما نیز بسیار مقاوم است. پروفیل UPVC با درجه حرارت بیشتر از ۶۰ درجه سانتیگراد سفید تغییر رنگ پیدا نمیکند. همچنین این پروفیل در برابر حرارت و نور خورشید نیز بسیار مقاوت است. پروفیلی که از آن صحبت میکنیم وزن سبکی دارد. به لطف این شرایط نصب و تعویض درب و پنجرههایی با پروفیل یو.پی.وی.سی بسیار راحت انجام میشود.
از طرف دیگر این نوع پروفیل به دلیل مقاومت خود در برابر شرایط جوی، نیاز به نگهداری کمتری نسبت به دیگر پروفیلها دارد. جالب است بدانید ترکیبات UPVC بازیافت میشود. در نتیجه به لطف بازیافت این ترکیبات، پروفیل های درب و پنجره یو.پی.وی.سی در حفظ محیط زیست نیز بسیار کاربرد دارد. جالب است بدانید این نوع پروفیل نسبت به پروفیل های دیگر، هزینه کمتری دارد. نصب و تعویض پنجره ها و دربهایی با این پروفیل نیز راحتتر انجام میشود تا استفاده از آنها، صرفهجویی بهینهای به دنبال داشته باشد.
پروفیل درب و پنجره فولاد
پروفیل درب و پنجره فولاد که به آن پروفیل استیل هم گفته میشود، از آلیاژ فولاد ساخته میشود. به دلیل مقاومت زیاد فولاد در برابر ضربه، حرارت، حرکت و تغییرات جوی، این پروفیل به گزینهای مطمئن در صنعت ساخت درب و پنجره تبدیل شده است. برخلاف پروفیل UPVC که وزن سبکی دارد، پروفیل درب و پنجره فولاد، سنگین است. به همین دلیل فرایند نصب درب و پنجرههای بزرگ فولادی نیازمند، تخصص و تجهیزات خاصی است. از طرف دیگر، پروفیل فولادی به دلیل مقاومت زیاد در برابر سایش، ضربه و نفوذ آب، در شرایط سختی که نیاز به محافظت بیشتری دارد، کاربرد پیدا میکند.
فایدههای استفاده از پروفیل درب و پنجره فولاد از این قرار است:
۱. مقاومت در برابر ضربه: پروفیل فولادی به دلیل مقاومت زیاد، بهراحتی تخریب نمیشود و دوام بیشتری دارد
۲. ایمنی زیاد: پروفیل فولادی به دلیل مقاومت بالای خود در برابر نفوذ آب، گرما و تخریب، شرایطی برای تولید دربها و پنجرههای مستحکم و نفوذ ناپذیر فراهم میکند
۳. تحمل وزن بسیار زیاد: پروفیل فولادی بسیار قوی و مقاوم است و به دلیل استحکام زیاد، بار سنگینی را تحمل میکند و مقاومت سازههای ساختمانی را به دنبال دارد
۴. تغییر شکلندادن در بازههای زمانی دراز مدت: پروفیل فولادی در طولانی مدت تغییر شکل نمیدهد و حالت اولیه خود را حفظ میکند
۵. زیبایی: پروفیل فولادی به دلیل ظاهری زیبا و جذاب، در پروژه هایی با طراحی مدرن و لوکس کاربرد دارد
پروفیل درب و پنجره آلومینیوم
پروفیل درب و پنجره آلومینیوم، دیرینگی بیشتری در صنعت ساخت درب و پنجره دارد. این پروفیلها از آلیاژ آلومینیومی با کیفیت زیاد تولید میشوند. آلیاژی که از آن صحبت میکنیم شرایطی برای ساخت درب و پنجرههایی با ویژگیهایی همچون سبکی، مقاومت در برابر خوردگی، عایق حرارتی، عایق صوتی و بازوبستهشدن راحت فراهم میکند. همچنین پروفیلهای درب و پنجره آلومینیوم، از نظر طراحی و زیبایی نیز بسیار جذاب هستند. پروفیل های درب و پنجره آلومینیوم در انواع مدلها و رنگها ساخته میشوند. این ویژگیها باعث شده است که پروفیلهای درب و پنجره آلومینیوم در بسیاری از ساختمانهای مدرن و لوکس کاربرد داشته باشند.
علاوه بر این، پروفیلهای درب و پنجره آلومینیوم، به دلیل سبکی و مقاومت بالای خود، از جمله انتخابهای مناسبی برای استفاده در ساختمانهای شهری و صنعتی به حساب میآیند. همچنین، به دلیل عایق حرارتی و صوتی بودن، این پروفیلها میتوانند به بهبود کیفیت زندگی ساکنین ساختمان کمک کنند.
مهمترین فایدههای پروفیل های درب و پنجره آلومینیوم از قرار زیر است:
۱. وزن کم: یکی از اصلیترین فواید استفاده از پروفیل درب و پنجره آلومینیوم، سبکی آن هاست. این پروفیل ها به دلیل وزن سبک کاهش وزن ساختمان و هزینههای ساختمانسازی را به دنبال دارند.
۲. عایق حرارتی: پروفیل درب و پنجره آلومینیوم با گذر از آزمایشهای مختلف، از توانایی عایق حرارتی زیادی برخوردار است. این ویژگی باعث می شود که در محیط های سرد، دما را در داخل ساختمان حفظ کند و در محیط های گرم، جلوی ورود حرارت زیاد به داخل ساختمان را بگیرد.
۳. عایق صوتی: پروفیل درب و پنجره آلومینیوم، عایق مناسبی دربرابر صداست. این پروفیل جلوی ورود نویز خارجی را به داخل ساختمان میگیرد.
۴. مقاومت در برابر خوردگی: آلومینیوم، مقاومت چشمگیری در برابر خوردگی و زنگزدگی دارد. این ویژگی باعث می شود که پروفیل درب و پنجره آلومینیوم در برابر شرایط آب و هوایی نیز مقاوم باشد.
۵. قابلیت بازوبسته شدن: پروفیلهای درب و پنجره آلومینیوم، بهراحتی بازوبسته میشوند. این شرایط راحتی ساکنین ساختمان را به دنبال خواهد داشت
روفیل درب و پنجره کامپوزیت
پروفیل درب و پنجره کامپوزیت نوع دیگری از پروفیلهای درب و پنجره به حساب میآید. برخلاف پروفیل های فلزی، پروفیل کامپوزیت دارای بیشماری است. به لطف این فایدهها، پروفیل درب و پنجره کامپوزیت جایگزین مناسبی برای پروفیل های فلزی یا چوبی به حساب میآید.
برخی از فواید پروفیل درب و پنجره کامپوزیت عبارتند از:
۱. مقاومت بالا در برابر آب، حرارت، سرما و پرتوهای UV. به لطف این ویژگی، پروفیل های درب و پنجره کامپوزیت به انتخاب مناسبی برای ساختمانهایی به حساب میآیند که مجاورت بیشتری در معرض خورشید و تغییرات آبوهوایی دارند
۲. عایق صدا و حرارت. پروفیل های درب و پنجره کامپوزیت، بهراحتی صدا و حرارت را عبور نمیدهند. در نتیجه این پروفیلها در کنار محبوبیت در صنعت ساختمانسازی شهری، کاربردهای چشمگیری در دیگر صنایع دارند. از طرف دیگر استفاده از این پروفیلها به لحاظ هزینه نیز صرفهجویی چشمگیری در حفظ انرژی داخل ساختمان به دنبال دارد
۳. مقاومت زیاد دربرابر خوردگی و زنگزدگی. پروفیل های درب و پنجره کامپوزیت، خوردگی و زنگزدگی را بهراحتی دوام میآورند. در نتیجه پنجرههایی که با پروفیل کامپوزیت ساخته شده، در دراز مدت خراب نمیشود و هزینه تعمیر و نگهداری کمتری روی دست مالک ساختمان میگذارد. ۴. طراحی زیبا و متنوع. صنعتگران با پروفیل های کامپوزیت، درب و پنجرههای بسیار زیبایی میسازند. این پروفیل سازگاری مناسبی با انواع سبکهای معماری دارد
مراحل تولید پروفیل درب و پنجره آلومینیومی
پروفیل درب و پنجره معمولاً از آلیاژ آلومینیوم ساخته میشود که به دلیل خواص فیزیکی مناسب و وزن سبک، بسیار محبوب است. تولید این پروفیل شامل چند مرحله است
۱. طراحی: در ابتدا، پروفیل با نرم افزار های طراحی سه بعدی مانند CATIA، Solidworks و یا AutoCAD طراحی میشود
۲. تولید قالب: سپس، برای تولید پروفیل، قالبی از فولاد ساخته میشود که حاوی شکل هندسی مورد نظر است
۳. آماده سازی آلومینیوم: سپس، آلومینیوم به صورت نوار یا میله در ضخامت های مختلف تهیه میشود
۴. انبار کردن آلومینیوم: نوارهای آلومینیوم در انبارهایی با طول و عرض بیشتر از طول و عرض پروفیل اصلی انبار میشوند
۵. برش آلومینیوم: بعد از انبار کردن، نوارهای آلومینیوم به طول مورد نظر برش میشود
۶. داغ کردن: سپس، نوارها در دمای بالا داغ میشوند تا قابلیت شکل گیری پذیرند
۷. فرم دهی: در این مرحله، با استفاده از قالب و فشاردهی، نوارهای آلومینیوم به شکل پروفیل در میآیند
۸. خنک کردن: پس از شکل دهی، پروفیل ها به آرامی خنک میشوند که این کار باعث تقویت سختی و مقاومت آنها میشود
۹. عملیات جانبی: درنهایت، پروفیل ها به صورت برش خورده، حک شده و یا سوراخکاری شده و برای استفاده در درب و پنجره آماده میشوند
مراحل تولید درب و پنجره یو.پی.وی.سی
تولید درب و پنجره UPVC، فرایند تخصصی است که از چندین مرحله تشکیل میشود. از طرف دیگر این مراحل بسته به صلاحدید صنعتگران در کارخانههای مختلف، تفاوتهایی دارد. با این حال مراحلی که در ادامه به آنها اشاره میکنیم، در گروه روشهای رایجی است که برای ساخت درب و پنجره یو.پی.وی.سی کاربرد دارد
۱. طراحی: در ابتدا برای ساخت درب و پنجره UPVC، طرح دلخواه توسط مهندسین طراح، ترسیم میشود. در این مرحله، عواملی مانند ابعاد، شکل، جنس پروفیل و نوع شیشه در نظر گرفته میشود
۲. برش: پس از طراحی، پروفیل UPVC برش داده میشود. این مرحله نیازمند دستگاههای خاصی است
۳. جوشکاری: پس از برش، پروفیلها به هم متصل میشوند. جوشکاری درب و پنجره UPVC به مهارت و تجهیزات مخصوصی نیاز دارد
۴. نصب قطعات: در این مرحله، قطعات دیگری مانند شیشه، محافظ شیشه و درب لازم بر روی پروفیل نصب میشوند
۵. آزمایش: پس از نصب قطعات، درب و پنجره UPVC تست میشوند تا از عملکرد صحیح آنها اطمینان خاطر حاصل شود
۶. بستهبندی: در مرحله بستهبندی، درب و پنجره UPVC آماده حمل و نقل به مقصد میشود
پروفیل درب و پنجره چه استانداردهایی دارد؟
استانداردهای پروفیل درب و پنجره متفاوت است و به شکل و کاربرد آنها بستگی دارد. یکی از اصلیترین استانداردها در این زمینه، استاندارد EN 14351-1:2006/A1:2010 s است. این استاندارد به عنوان محک اصلی تشخیص کیفیت درب و پنجره های فلزی در اروپا به کار می رود. استانداردی که از آن صحبت میکنیم شامل مقرراتی است که شرکت های سازنده باید برای محصولات خود رعایت کنند. برای نمونه قابلیت باز و بسته شدن درب و پنجره، کارایی در مقابل باد، نور، صدا، حرارت و آب، مقاومت در برابر ضربه و زلزله، ایمنی، بهداشت و محیط زیست، سختی و مقاومت سطح پوشش آنها و مشخصات فنی دیگر در این استانداردها لحاظ میشود.
در کنار استانداردی که به آن اشاره کردیم، استانداردهای دیگری نیز برای پروفیل درب و پنجره وجود دارد که در ادامه به برخی از استانداردهای پرکاربرد اشاره می کنیم
استاندارد AAMA/WDMA/CSA 101/I.S.2/A440-11
این استاندارد برای درب و پنجره های PVC (پلی وینیل کلراید) و آلومینیومی کاربرد دارد. در این استاندارد مشخصات فنی مانند مقاومت در برابر آب، باد، صدا و حرارت، عمر مفید درب و پنجره، محافظت در برابر پوسیدگی، زنگ زدگی و سایر خرابیها، سختی و مقاومت سطح پوشش آنها و دیگر مشخصات فنی دیگر لحاظ میشود.
استاندارد ASTM E283-04
این استاندارد مختص درب و پنجره های آلومینیومی است و به منظور اندازه گیری نفوذ هوا در این محصولات به کار می رود. در این استاندارد، روشهای اندازهگیری و مقدار مجاز نفوذ هوا به داخل درب و پنجره تعیین شده است.
استاندارد AS2047
این استاندارد برای درب و پنجره های آلومینیومی، PVC و چوبی در استرالیا کاربرد دارد. در این استاندارد، مشخصات فنی مانند مقاومت در برابر باد، ایمنی در مواجه با زلزله، نفوذ هوا، مقاومت در برابر حرارت و سایر خواص فیزیکی در نظر گرفته میشود.
ناگفته نماند به علت تغییرات مستمر در فناوری و استفاده از مواد جدید، استانداردهای پروفیل های درب و پنجره دائماً بهروز میشود. با این حال ویژگیهای زیر در بیشتر استانداردهای انواع پروفیل درب و پنجره لحاظ میشود.
- قابلیت باز و بسته شدن درب و پنجره
- کارایی در مقابل باد، نور، صدا، حرارت و آب
- مقاومت در برابر ضربه و زلزله
- ایمنی، بهداشت و محیط زیست
- سختی و مقاومت سطح پوشش آنها
پروفیل درب و پنجره چه انواع مختلفی دارد؟
در کنار مواد سازنده پروفیل های درب و پنجره، این پروفیلها در انواع مختلفی تولید میشوند. برای نمونه میتوان به ستون، لنگه و چارچوب اشاره کرد. این بخشها، مهمترین قسمتهای درب و پنجره را تشکیل میدهند. تجربه ثابت کرده صنعتگران پروفیل های درب و پنجره را در انواع زیر تولید میکنند.
- پروفیل اتصال قاببهقاب این پروفیل برای اتصال قاب یک پنجره به قاب پنجره دیگر کاربرد دارد. به زبان دیگر میتوان گفت پروفیل اتصال قاببهقاب، چندین پنجره را در حالت ردیفی کنار هم نگه میدارد
- پروفیل نوع پَنِل پنجرههای بزرگ و قسمت پاخورِ در، با پروفیل خاصی ساخته میشود که به آن پروفیل نوع پنل میگویند
- پروفیل نگهدارنده زهوار برای ساخت پنجرههایی با شیشههای دوجداره یا تکجداره از این پروفیل کمک میگیرند
- پروفیل فریم میانی این پروفیل برای ساخت ستون میانیِ دربها و پنجرههای بیرون از ساختمان کاربرد دارد
- پروفیل لنگهپنجرههای کشویی همانگونه که از نام این پروفیل پیداست، برای ساخت پنجرههای کشویی استفاده میشود
- پروفیل لنگهدری شما بهتر از ما میدانید که لنگه در و پنجره باید از پروفیلی مستحکم ساخته شود. به همین دلیل پروفیل لنگهدری را تولید میکنند که مقاومت زیادی دربرابر تحمل بار دارد
- پروفیل لنگه بازوبستهشدن پنجره با کمک پروفیل لنگه انجام میشود
پروفیل درب و پنجره چه معایبی دارد؟
برای شما از فایدههای بیشمار انواع پروفیل های درب و پنجره گفتیم. با این حال این پروفیلها معایبی نیز دارند. از آنجایی که پروفیل های درب و پنجره با مواد مختلفی ساخته میشوند، نمیتوان به تمامی معایب این پروفیلها اشاره کرد. در نتیجه معایبی که در ادامه به آنها میپردازیم، در گروه عیبهای کلی پروفیل های درب و پنجره قرار دارند.
۱. حساسیت به آب و هوا: برای شما گفتیم که انواع پروفیل های درب و پنجره، مقاومت خوبی دربرابر آبوهوا دارند. با این حال به دلیل داشتن عیبهایی در تولید، سوراخکاری و اتصالات، این پروفیلها دربرابر آب و هوا آسیبپذیر میشوند. ممکن است در بعضی شرایط این مسئله باعث نفوذ آب و هوا به داخل ساختمان شود و خسارتهای مختلفی را برای دیوار و فضای داخلی ایجاد کند.
۲. هزینه گزاف: پروفیلهای درب و پنجره به دلیل کیفیت و برتریهای چشمگیر، هزینه گزافی دارند. این شرایط درباره تمامی انواع پروفیل های درب و پنجره وجود ندارد. با این حال از کنار هزینه گزاف برخی از پروفیلهای باکیفیت درب و پنجره بهراحتی نمیتوان گذشت. از طرف دیگر، وجود جنسهای فرعی و بیکیفیت نیز سلامت ساختمان و ساکنین آن را به خطر میندازد.
بهترین تولیدکنندههای پروفیل درب و پنجره در ایران کدام هستند؟
همانگونه که بهتر از ما میدانید، صنعتگران ایرانی یدطولایی در ساخت انواع پروفیل دارند. به لطف این شرایط، نیاز بیشتر بازار پروفیل ایران توسط کارخانههای تولید پروفیل برآورده میشود. از آنجایی که پروفیل های درب و پنجره، انواع مختلفی دارند و با روشهای متفاوتی تولید میشوند، در ادامه به بهترین تولیدکنندههای پروفیل درب و پنجره در ایران میپردازیم.
بهترین تولیدکنندههای پروفیل های درب و پنجره آلومینیوم
- صنایع آلومرول نوین
- کارخانه صنایع آلومینیوم قائم
- میهن آلومینیوم غدیر
- آلومینیوم پیمان
بهترین تولیدکنندههای پروفیل های درب و پنجره یو.پی.وی.سی (UPVC)
- شرکت ویتانوا
- شرکت وین تک
- شرکت هافمن
- شرکت ویستا بست
بهترین تولیدکنندههای پروفیل های درب و پنجره فولادی
- لوله و پروفیل کیهان
- فولاد گستر حداد کچو
- نورد لوله و پروفیل صابری
- جهان پروفیل پارس
- نیکان پروفیل
- تعاونی فولاد علویجه
قیمت پروفیل درب و پنجره
قیمت پروفیل درب و پنجره به عوامل مختلفی بستگی دارد. از جمله این عوامل میتوان به نوع جنس، ضخامت و کیفیت پروفیل، سایز و ابعاد درب و پنجره، نوع ویژگیهای فنی مانند گاز آرگون، شیشه دوجداره، قابلیت بازشدن و بسته شدن هوشمند اشاره کرد. قیمت انواع پروفیل در بازارهای جهانی و نوسانهای اقتصادی نیز نقش مهمی در تغییر قیمت پروفیل درب و پنجره دارد. به عواملی که گفتیم، شرایط بازار و عرضه و تقاضا را نیز اضافه کنید.
با این حال نیازی نیست برای دریافت قیمت و خرید پروفیل درب و پنجره غم به دل خود راه بدهید. از آنجایی که نبض بازار پروفیلها را در اختیار داریم، قیمتهای مناسبی از انواع پروفیل در اختیار مشتریان قرار میدهیم. آهن یک دو سه (آهن ۱۲۳) بهترین مرجع خرید انواع تیرآهنهای باکیفیت از جمله انواع ورق با ارزانترین قیمتهاست. با خرید از آهن یک دو سه (آهن ۱۲۳) میتوانید سفارشات خود را در کوتاهترین زمان ممکن تحویل بگیرید و از کیفیت و کارآیی آن مطمئن شوید. پیش از انتخاب محصول و تکمیل فرایند خرید، میتوانید با کارشناسان فروش آهن یک دو سه (آهن ۱۲۳) و با شماره تلفن ۲۲۳۳۶۰۶۰ – ۰۲۱ تماس گرفته و در نهایت با دریافت مشاوره تلفنی، انتخاب بهتری را انجام دهید.
مطالب مرتبط:
- پروفیل آلومینیوم چیست؟
- پروفیل چیست؟ انواع پروفیل + کاربرد ها و روش تولید
- انواع پروفیل: مشخصات و کاربرد هر کدام
- پروفیل گالوانیزه چیست؟
- پروفیل فرانسوی چیست؟ کاربردها، انواع و ویژگی ها
- پروفیل مکزیکی چیست؟
- پروفیل سی پرلین چیست؟ کاربردها، انواع و ویژگی ها
- پروفیل آبرو چیست؟ کاربردها، انواع و ویژگی ها
- پروفیل سنگین چیست؟ کاربرد، ویژگی ها روش های تولید
- فرآیند تولید پروفیل چگونه است؟
- پروفیل سبک چیست؟ کاربرد، ویژگیها روشهای تولید